10 juni kl 19 | Kallelse till Årsmöte@zoom

På grund av Corona-situationen, för att begränsa smittspridningen, har länsförbundet valt att ställa in det fysiska årsmötet. Istället genomförs stämman på ett nytt datum helt digitalt via video-konferens-verktyget Zoom.

Varmt välkommen att delta i detta för oss nya och spännande format! @Zoom


onsdagen den 10 juni 2020 kl 19!

OBS! Möteslänk för att ansluta till årsmötet och stämmohandlingarna kommer att skickas ut i e-posten du anger i anmälan.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen för Naturskyddsföreningen Östhammar, genom ordförande Hans Jivander


OBS! Förbered dig och din teknik med en kortkurs före mötet.

För att mötet ska genomföras smidigt och starta i tid, är du varmt välkommen att passa på att prova ut länk, ljud och bild någon dag innan. Den länken får du också i epost-bekräftelsen på anmälan.

>>> Anmäl dig senast den 8 juni för att få handlingar, länk till mötet och instruktioner.

 


Teknisk information

Du kan ladda ned Zoom lokalt till din dator, smartphone, eller tablet. Alternativt kan du delta i mötet via din webbläsare, eller din telefon: Gå in på startsidan för mötet via möteslänken du får i bekräftelsen på anmälan.

Alternativt via dator, smartphone eller tablet | Du laddar ner programmet.

  • Klicka på: ”Download & run Zoom” Ladda ner programmet, installera. Följ instruktionerna du får i Zoom. Klicka på länken du fått i inbjudan. Den innehåller mötesnummer och lösenord, och den tar dig direkt in i mötet.

Alternativt via webbläsare | Du inte vill ladda ner programmet. 

  • Klicka på: Download & run Zoom. Då dyker följande text upp: If you cannot download or run the application, ”join from your browser”, välj det. (Om du redan har Zoom programmet installerat på datorn kommer alternativet att delta via webbläsaren inte att visas.) Följ instruktionerna du får i Zoom. Klicka på länken du fått i inbjudan. Den innehåller mötesnummer och lösenord, och tar dig direkt in i mötet.

Alternativt via gammeldags telefon | Du deltar med enbart rösten. 

  • Ring – 08 4468 2488 och ange mötesnumret och lösenordet du fått i inbjudan.

TESTMÖTE: Vill du prova tekniken är du välkommen att ansluta dig till ett testmöte (den länken får du också i bekräftelsen på anmälan), ett par dagar innan.