14 juni | söndag De vilda blommornas dag

Blomsterutflykten går till Ekoparken vid Forsmarks bruksområde. Här finns en mängd intressanta miljöer för kärlväxter men också naturskogsmiljöer med värdefull mossflora och svampflora. Mest ägnar vi oss åt den kalkgynnade floran med många arter orkidéer.

Vi samlas kl. 10.00 vid parkeringen i Forsmark vid Infocentralen vid väg 76. Anmälan till Lars-Gunnar Bråvander 070 952 57 35, e-post: lgbravender@gmail.com senast onsdag 10 juni. Begränsat antal deltagare Medtag oömma kläder, helst stövlar, myggmedel, matsäck. Återfärd vid 3-tiden. Ledare: Lars-Gunnar Bråvander, tel 070 952 57 35 Välkommen!

Foto Kristina Keyzer©2020

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.